Advocatenkantoor Ester - Mensen - Advocaat Hillegom Mr. E.S.R. Ester

Mensen

Mr. E.S.R. (Ehran) Ester

studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit Utrecht en aan de Kapodastriako Panepistimio Athina te Athene, Griekenland.

Na zijn studie is mr. Ester jaren als advocaat werkzaam geweest in het arrondissement Den Haag, waar zijn praktijk voornamelijk gericht was op het civiele recht en het ondernemings- en insolventierecht. Vervolgens heeft hij de praktijk enige tijd uitgeoefend op de Nederlandse Antillen, waarna hij Advocatenkantoor Ester heeft opgericht. De afgelopen jaren heeft mr. Ester zich verder gespecialiseerd in het huurrecht en (civiele) bouwrecht. In zijn carrière heeft mr. Ester internationale ervaring opgedaan met juridische bijstand en advisering op nagenoeg alle gebieden die relevant zijn voor ondernemingen.

Mr. Ester is lid van de Nederlands Orde van Advocaten en heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– Bouwrecht
– Huurrecht
Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Zijn maatschappelijke betrokkenheid blijkt onder andere uit het vervullen van maatschappelijke functies. Zo is hij thans o.a. voorzitter van de NSV.

 

S. (Suuz) van der Wolf

kan bouwen op een ruime ervaring van bijna 20 jaar als secretaresse op een advocatenkantoor. Bij advocatenkantoor Ester vervult zij de taak van office-manager. Zij houdt zich niet alleen bezig met het maken van afspraken en de ontvangst van cliënten, maar ook bijvoorbeeld met de inkoop.

Bij de meeste afspraken is zij als notulist aanwezig. Hierdoor is zij goed op de hoogte en kunt u voor de meeste niet-juridische vragen bij haar terecht.

Ook draagt zij er zorg voor dat brieven en (proces)stukken compleet en op tijd verzonden worden. Kortom, zij zorgt niet alleen voor de koffie, maar voor de dagelijkse voortgang.

Onze Expertises

Bouwrecht

Advocatenkantoor Ester is thuis op het terrein van het bouwrecht. Niet alleen bij de grote bouwprojecten, maar ook bij de kleinere. Of het nu een groot of klein werk betreft,....

Huurrecht

De dagelijkse praktijk laat zien dat het huurrecht een ingewikkeld recht is. Er gelden verschillende regelingen voor verschillende vormen van huur. Zo gelden er andere regels voor...

Contractenrecht

Iedereen heeft dagelijks te maken met het sluiten van contracten, zowel ondernemingen als particulieren. Of u nu een overeenkomst met een afnemer of leverancier sluit, of een brood bij de bakker koopt.

Wanneer iedereen ....

Advocatenkantoor Ester Hillegom hamer