Advocatenkantoor Ester - Home - Uw advocaat voor Hillegom, Bollenstreek en Haarlemmermeer

Home

okt 8, 2017

Casa miseria, over verhuurperikelen


Steeds vaker wordt onroerend goed gekocht om te verhuren; niet alleen vakantiehuisjes, maar ook bedrijfsruimte en woningen. Vaak gaat het goed. Nog vaker gaat het fout.
In Nederland worden huurders namelijk goed beschermd. Met goede voorlichting en slim gebruik van de mogelijkheden, blijft verhuur een goede investering.

In deze column in Bollenstreek Into Business een paar voorbeelden waar ingrijpen noodzakelijk was.

Categorie: Uit de praktijk
Ingezonden door: Ehran

Steeds vaker wordt onroerend goed gekocht om te verhuren; niet alleen vakantiehuisjes, maar ook bedrijfsruimte en woningen. In Nederland worden huurders echter goed beschermd. Met goede voorlichting en slim gebruik van de mogelijkheden, blijft verhuur een goede investering.

In deze column in Bollenstreek Into Business een paar praktijkvoorbeelden waar het fout ging en ingrijpen noodzakelijk was.

Advocatenkantoor Ester beschikt  over een ruime ervaring op het gebied van adviseren en procederen in het huurrecht. Graag beantwoorden wij uw vragen op het gebied van het huurrecht.
artikel_naam: 

Onze Expertises

Bouwrecht

Advocatenkantoor Ester is thuis op het terrein van het bouwrecht. Niet alleen bij de grote bouwprojecten, maar ook bij de kleinere. Of het nu een groot of klein werk betreft,....

Huurrecht

De dagelijkse praktijk laat zien dat het huurrecht een ingewikkeld recht is. Er gelden verschillende regelingen voor verschillende vormen van huur. Zo gelden er andere regels voor...

Contractenrecht

Iedereen heeft dagelijks te maken met het sluiten van contracten, zowel ondernemingen als particulieren. Of u nu een overeenkomst met een afnemer of leverancier sluit, of een brood bij de bakker koopt.

Wanneer iedereen ....

Advocatenkantoor Ester Hillegom hamer